Nieuws – Huisartsenpraktijk Laag Dalem – Gorinchem

Welkom bij huisartsenpraktijk Laag Dalem

Vanaf 1/1/2024 is huisartsenpraktijk Burgers verder gegaan als huisartsenpraktijk Laag Dalem. Mw drs Donk-Haverkate is de nieuwe praktijkhouder, zij werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Dr Burgers blijft voorlopig werkzaam als huisarts op dinsdag en donderdag.

De praktijk zal in het najaar verhuizen naar een nieuwe, toekomstbestendige locatie! Voor meer informatie klik hier.

Nieuws

Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen

Publicatiedatum: 03-05-2024

De zon is onze vriend en vijand. Met de juiste voorbereidingen zijn zonnestralen supergezond voor ons lijf. Maar niet voor niets blijven experts hameren op het belang van goed insmeren. Nóg belangrijker wordt insmeren wanneer je medicatie gebruikt. Welke invloed heeft de zon op de bijwerkingen van medicijnen?

Lees verder over 'Gebruik je medicatie? De zon kan invloed hebben op bijwerkingen' op gezondnu.nl

Patiëntenportaal weer bereikbaar!

Publicatiedatum: 28-01-2024

Vanaf heden is het patiëntenportaal weer bereikbaar voor het indienen van herhaalrecepten, het inplannen van een afspraak en voor e-consulten. Klik op ‘patiëntenportaal’ in het menu hierboven en maak een account aan of gebruik DigiD om in te loggen.

Lees verder over 'Patiëntenportaal weer bereikbaar!'

Problemen patiëntenportaal

Publicatiedatum: 05-01-2024

Het lijkt erop dat het patiëntenportaal sinds de praktijkovername niet altijd goed functioneert. Hier wordt hard aan gewerkt. Graag verzoeken wij u herhaalmedicatie tijdelijk telefonisch aan te vragen indien het online niet lukt.

Lees verder over 'Problemen patiëntenportaal'

8/1 Aanpassing telefoonsysteem

Publicatiedatum: 05-01-2024

Op maandag 8 januari wordt ons telefoonsysteem vernieuwd. Dit kan helaas tijdelijk leiden tot verminderde bereikbaarheid, tussen 10:30 en 11:30u zullen wij alleen voor spoed bereikbaar zijn.

Lees verder over '8/1 Aanpassing telefoonsysteem'

Nieuwe praktijkhouder

Publicatiedatum: 05-01-2024

Vanaf 1/1/2024 is huisartsenpraktijk Burgers verder gegaan als huisartsenpraktijk Laag Dalem. Mw drs Donk-Haverkate is de nieuwe praktijkhouder, zij werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Dr Burgers blijft werkzaam als huisarts op dinsdag en donderdag.

Lees verder over 'Nieuwe praktijkhouder'